Chat with us, powered by LiveChat Waardebepaling - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Wonen / Waardebepaling

Gratis

Waardebepaling

Ik wil de waarde van mijn huis weten!

privacyverklaring

Wij weten wat jouw huis waard is

en komen je het graag vertellen

De meeste huizen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is jouw huis nu waard? Een van onze makelaars komt langs en geeft jou een gratis indicatie van de huidige waarde van jouw huis. Ben je van plan jouw huis te verkopen? Van Herk Makelaardij adviseert je ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie.

 

Wil je liever een digitale schatting ontvangen? Vraag dan ons digitale waarderapport aan. Binnen een paar minuten ontvang je een (minder accurate) waarderapport in jouw mailbox.

Digitale waardecheck
0180 420 707

323

woningen

In ons aanbod

14

vestigingen

strategisch verspreid

1232

woningen

verkocht/verhuurd

9.2

score

op Funda

Waardebepaling

De waarde van je huis in 3 stappen

Stap 01

Afspraak maken

Stap 01

Afspraak maken

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

 

Stap 02

Onze makelaar komt langs

Stap 02

Onze makelaar komt langs

Om de waarde zo accuraat mogelijk te maken, vragen om jou om het bewijs van eigendom, ook wel bekend als de akte van levering en eventuele plattegronden van jouw huis klaar te leggen. Met behulp van de nieuwste technologie├źn op basis van de laatste data in de woningmarkt kunnen we vaak ter plaatse al een inschatting maken van de verkoopwaarde.

 

 

Stap 03

Ontvang de huidige waarde

Stap 03

Ontvang de huidige waarde

Ontvang de waarde van jouw huis, kosteloos en zonder verplichtingen, via de telefoon en de bevestiging via de e-mail. Zo simpel is het. Tot snel!

 

Regionaal actief, maar altijd persoonlijk en dichtbij.

Wij zijn thuis in jouw straat

Jarenlange makelaarservaring

Andere bewoners van jouw gebied gingen je voor en groot kans dat we jouw koper al kennen. We zijn niet alleen thuis in de regio, maar vanzelfsprekend ook in de woningbranche. Het verkoopproces kent voor ons geen geheimen. Omdat de focus van onze makelaars op klanttevredenheid ligt, kijken we altijd een stap vooruit. Of het nu gaat om promotie op Funda, complexe belastingregels of het onderhandelen voor de beste prijs. We gaan voor het beste resultaat.

9.0

Een mooi compliment

Ervaringen

Onze klanten beoordelen ons met een
9,0 op Funda op basis van 117 beoordelingen

Bekijk alle referenties

Ontdek binnen 2 minuten wat jouw huis waard is

Doe GRATIS de online waardecheck

Gratis waardecheck