Chat with us, powered by LiveChat Ridderkerk - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Wonen / Vestigingen / Ridderkerk

Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Makelaar Ridderkerk

Makelaar Ridderkerk

Maak kennis met de makelaar in Ridderkerk

Niet een huis, maar een thuis. Dat is waar we bij Van Der Giessen & Van Herk Makelaars dagelijks voor gaan. Wij zijn een begrip in Ridderkerk, Zwijndrecht en Alblasserdam.

Ons kantoor in Ridderkerk heeft een unieke positie. Zo bestaan we namelijk stuk voor stuk uit gepassioneerde mensen die niet alleen werken, maar ook wonen in het gebied waar wij domineren. Deze regio kent daarom weinig geheimen voor ons. De combinatie van jarenlange ervaring, ons vermogen goed te kunnen luisteren en een persoonlijke aanpak, heeft gezorgd voor vele contacten. Dit kan voor jou leiden tot verrassende kansen.

Contact opnemen

NVM Makelaar

Op elke vraag een antwoord

Als NVM-makelaar spijkeren wij voor jou jaarlijks onze kennis over onder andere wet- en regelgeving bij. Deze kennis, in combinatie met onze ervaring zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen zal komen te staan.

Ben je opzoek naar een makelaar die jouw huis wil verkopen of wil assisteren bij de aankoop van een huis? Of heb jij je zinnen gezet op het vinden van een nieuwbouwwoning? Dan zijn wij de makelaar die je moet hebben. Voor elke dienst is er een expert aanwezig, dat betekent dat we op al jouw vragen een antwoord hebben. Het aantal knappe koppen dat ons team telt, doet echter niet af aan onze persoonlijke aanpak. We komen graag bij je langs om jouw woonwens eens verder onder de loep te nemen, of maak een afspraak en dan zien we je bij ons op kantoor!

Bel ons: 0180 420 707
Mail ons: info@vandergiessenvanherk.nl
Route: Ridderstraat 2 - Ridderkerk
climate-sticker

Oud én nieuw

We streven er naar om voor jou de beste makelaar te zijn, maar wie stilstaat…

We zijn daarom elke dag bezig met innoveren en verbeteren. Voor jou, je (toekomstige) gezin en kleinkinderen willen we samenwerken om de leefomgeving van nu en van de toekomst te behouden. Van Der Giessen & Van Herk compenseert daarom zijn CO2-uitstoot en daarin zijn we een pionier, daar zijn we trots op.

Onze medewerkers

Makelaar Ridderkerk

Richard van der Giessen

Directeur Ridderkerk / NVM Makelaar

Sharda Klootwijk

Commercieel Binnendienst Medewerker

Cherryl van Oostrom

Commercieel Binnendienst Medewerker

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op via een van onderstaande kanalen.