Chat with us, powered by LiveChat Awards - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Beste makelaar van Nederland

Awards

Nationale Makelaar Award

Genomineerd in twee categorieën wonnen wij in de categorie ‘Beste Marketing’.

De Nationale Makelaar Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Voor vijf categorieën zijn criteria opgesteld waar de deelnemende makelaars aan moeten voldoen. Doel is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de branche.

 

De jury keek naar meetbare successen op aspecten zoals klantloyaliteit, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij inspireren al onze medewerkers om elk aspect van de dienstverlening af te stemmen op de persoonlijke klantbeleving. Door naar klanten te luisteren, feedback te vragen en onze werkwijze daar volledig op in te richten. Het aantoonbaar waarmaken van die klantgerichtheid gaf de jury de doorslag en leverde ons voor het tweede jaar op rij de Nationale Makelaar Award op. Waar wij de vorige editie nog de award voor “Beste Grown-up” in de wacht sleepten, wonnen wij afgelopen keer de award voor “Beste Marketing”.

Website: Nationale Makelaar Awards

Awards

FD Gazelle: 3 keer op rij

Het Financieele Dagblad organiseert de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Van Herk Makelaardij mag zich als FD Gazelle rekenen tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland.

Sinds 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers en de winstgevendheid meegewogen. Van Herk Makelaardij groeit. Het succes hebben wij dan ook mede te danken aan onze klanten en partners. We zijn enorm trots om tot de FD Gazellen 2021 te behoren; en dit voor de derde keer op rij!

Website: FD Gazellen 2021

Awards

Woningmakelaar van het jaar

We hebben ons al vier maal de Woningmakelaar van het Jaar mogen noemen. In het laatste jaar wonnen we maar liefst twee awards: voor verkoopmakelaar én aankoopmakelaar. Het jaar daarvoor vielen we in de prijzen met de juryprijs.

Vastgoed, een onafhankelijk platform voor de woningmakelaardij, reikt de awards namens woonconsumenten en de vakjury uit. Tevreden huizen(ver)kopers laten niet alleen hun stem achter, maar ook een cijfer en een review. Natuurlijk zijn we trots op de uitkomsten. En natuurlijk willen we elk jaar nog beter op klanttevredenheid scoren.

Website: Vastgoedactueel

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck