Chat with us, powered by LiveChat Hypotheekadvies - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Wonen / Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Deskundig hypotheekadvies opent deuren

privacyverklaring

Als je verhuisplannen hebt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk jouw financiële mogelijkheden checkt bij een hypotheekadviseur. Heb je dit al eerder gedaan, maar is dit al even geleden? Dan adviseren wij je om opnieuw het gesprek aan te gaan.

De reden is simpel. Als jouw droomhuis voorbij komt moet je zo snel mogelijk kunnen schakelen in de onderhandelingen. Als je op dat moment precies weet waar je staat, kun je het bod uitbrengen dat hierop is berekend en kun je slagvaardig onderhandelen.

 

Wij werken samen met erkende hypotheekspecialisten in jouw regio. Zij weten precies welke lening binnen jouw budget valt. Door nu goed te oriënteren, geniet je straks zorgeloos van jouw huis. Ga met onze hypotheekpartners in gesprek om helder inzicht te krijgen in de best passende hypotheekoplossing.

info@vandergiessenenvanherk.nl
0180 420 707

Deskundig hypotheekadvies opent deuren

Maatwerk

De hypotheek die bij jou past

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Zo wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn en welke maandelijkse woonlasten daarbij horen. Bij het afsluiten van een hypotheek is niet alleen uw huidige situatie van belang. Zo zullen rente, inkomen en fiscale regelingen tijdens de looptijd van jouw hypotheek veranderen. Daarom hechten wij veel waarde aan een betrouwbaar hypotheekadvies dat past bij jouw wensen, nu en in de toekomst.