Chat with us, powered by LiveChat Van Herk Makelaardij wint Nationale Makelaar Award! - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Van Herk Makelaardij wint Nationale Makelaar Award!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Van Herk Makelaardij wint Nationale Makelaar Award!

Wat zijn wij onwijs trots. Onze ambitie is om in de makelaardij de beste van Nederland te zijn. Vandaag (donderdag 11 november) werd dat tijdens de Nationale Makelaar Awards een feit. Genomineerd in twee categorieën wonnen wij in de categorie ‘Beste grown-up’.

De Nationale Makelaar Awards zijn onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Voor vijf categorieën zijn criteria opgesteld waar de deelnemende makelaars aan moeten voldoen. Doel is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de branche.

 

Beste grown-up 

De prijsuitreiking vond plaats tijdens het online evenement Makelmania, zodat iedereen de prijsuitreiking op een veilige manier kon bijwonen. De awards werden op evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht overhandigd. Daar was Dick Stofberg namens ons winnende makelaarsteam aanwezig: “Het was al een eer om genomineerd te zijn voor zowel beste service als beste grown-up. Bijzonder trots ben ik op ons team voor het winnen van juist deze award. Dankzij jarenlange inzet hebben we onszelf bewezen als beste grown-up!”

 

Beoordeling klanten doorslaggevend 

De jury keek naar meetbare successen op aspecten zoals klantloyaliteit, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Wij inspireren al onze medewerkers om elk aspect van de dienstverlening af te stemmen op de persoonlijke klantbeleving. Door naar klanten te luisteren, feedback te vragen en onze werkwijze daar volledig op in te richten. Het aantoonbaar waarmaken van die klantgerichtheid gaf de jury de doorslag.

 

Benieuwd naar onze werkwijze?

Onze makelaars komen vrijblijvend bij je langs en bespreken de beste aanpak bij jouw persoonlijke situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met onze makelaars