Chat with us, powered by LiveChat NVM Open Huizen Dag - 26 maart 2022 - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ NVM Open Huizen Dag – 26 maart 2022
Nieuwsoverzicht

nieuws

NVM Open Huizen Dag – 26 maart 2022

De laatste jaren is de NVM Open Huizen Dag uitgegroeid tot een begrip. Woningzoekers konden naar te koop staande huizen om vrijblijvend en zonder afspraak het huis te bezichtigen. Vorig jaar heeft de NVM besloten om tijdens de NVM Open Huizen Dag de woonvragen uit de markt centraal te zetten. Ook deze editie op 26 maart a.s. staan alle woonvragen centraal.

Nieuwe NVM Open Huizen Dag

De NVM speelt net als Van Herk Makelaardij in op de actuele woningmarkt door de woonvragen centraal te laten staan. Wij hebben hiervoor de laatste jaren zelf al enkele succesvolle actiedagen georganiseerd, want elke huizenbezitter kan met vragen zitten die aansluiten op zijn of haar persoonlijke situatie.

Deze actiedagen worden nu landelijk ondersteund door diverse NVM Makelaars. Op 26 maart aanstaande komen onze makelaars dit keer bij jou thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Mogelijk ben je benieuwd wat jouw huis waard is of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een nieuw huis voor jouw beschikbaar is op een goede locatie.

Het is ook mogelijk dat je al een prachtig huis hebt maar alsnog een verbouwing overweegt of de woning wilt gaan verduurzamen. Het kan ook heel goed dat jij vragen hebt over de meerwaarde voor je huis.

Afspraak maken

Wij kunnen ons voorstellen dat jij alvast jouw plekje voor 2 oktober 2021 wilt reserveren. Via onderstaande knoppen kies je voor 1 van onze vestigingen en kun je jouw voorkeuren voor een tijdsvlak doorgeven. Wij zullen dan jouw afspraak zo snel mogelijk inplannen.

Is het voor jou niet mogelijk om een afspraak op 2 oktober te plannen? Ook de rest van de week (maandag 4 oktober tot en met vrijdag 8 oktober) hebben wij een aantal plekken vrij gemaakt om jouw vragen te beantwoorden.


Ridderkerk

Telefoon: Ridderkerk Email: Ridderkerk


Capelle aan den IJssel

Telefoon: Capelle aan den IJssel Email: Capelle aan den IJssel


Gouda

Telefoon: Gouda Email: Gouda


Krimpen aan den IJssel

Telefoon: Krimpen aan den IJssel Email: Krimpen aan den IJssel


Berkel en Rodenrijs

Telefoon: Berkel en Rodenrijs Email: Berkel en Rodenrijs


Rotterdam

Telefoon: Rotterdam Email: Rotterdam


Schoonhoven

Telefoon: Schoonhoven Email: Schoonhoven


Zoetermeer

Telefoon: Zoetermeer Email: Zoetermeer


Spijkenisse

Telefoon: Spijkenisse Email: Spijkenisse