Chat with us, powered by LiveChat Klaar voor de start! - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Klaar voor de start!
Nieuwsoverzicht

nieuws

Klaar voor de start!

Je bent op zoek naar een ander huis, maar die heb je in deze krappe markt nog niet gevonden. Laat ons alvast GRATIS aan de slag gaan met de voorbereidingen voor de verkoop van jouw eigen huis. Zo ben je nu al klaar voor start verkoop zodra je wél je droomhuis hebt gevonden!

Hoe werkt klaar voor de start?

  1. Terwijl jij rustig aan het rondkijken bent naar jouw volgende huis komt één van onze makelaars bij je langs om alvast de waarde van je huidige huis te bepalen. Wij informeren en adviseren jou over de verkoopstrategie, de marktwaarde en tips om jouw huis verkoopklaar te maken.
  2. Ook maken wij samen met jou een zoekprofiel aan waardoor je direct het nieuwste aanbod van Funda in jouw mailbox krijgt.
  3. Daarna gaan wij GRATIS starten met de voorbereidingen voor de verkoop. Dit betekent dat wij gaan starten aan de professionele presentatie, uiteraard in overleg met jou. Denk hierbij onder andere aan de foto’s en teksten voor de plaatsing op Funda. Hierdoor staat achter de schermen alles klaar om te beginnen met de verkoop. Jouw huis is dus klaar voor de start!
  4. Op het moment dat jij een ander huis hebt gekocht, geef jij ons het groene licht. Wij controleren de actuele waarde, bepalen de huidige vraagprijs van jouw huis en starten met de verkoop!

Telefoon: 0180 420 707    Email: info@vandergiessenenvanherk.nl

Van Der Giessen & Van Herk Makelaardij - Klaar voor de start

Waarom kiezen voor klaar voor de start?

  • Je maakt jouw huis in alle rust verkoopklaar, hierdoor kan jouw aandacht op het nieuwe huis en de aanstaande verbouwing/verhuizing
  • Je hebt een verkorte doorlooptijd en daardoor dus eerder (financiële) zekerheid
  • Door op voorhand kritisch naar je eigen huis te kijken, weet je nóg beter wat je wel en wat je niet wil als je op zoek gaat naar jouw nieuwe huis.

Maak direct een afspraak!

Neem nu contact op en maak een afspraak voor klaar voor de start. De afspraken en alle voorbereidingen op de verkoop zijn volledig gratis!

Telefoon: 0180 420 707    Email: info@vandergiessenenvanherk.nl