Chat with us, powered by LiveChat Update - Project Pruimendijk - Van Der Giessen & Van Herk Makelaars
/ Start verkoop bekend – Pruimendijk
Nieuwsoverzicht

nieuws

Start verkoop bekend – Pruimendijk

De start verkoop van nieuwbouwproject "Pruimendijk" is bekend! De definitieve verkoop van dit fraaie plan start op maandag 20 juni.

Op deze dag zal er van 16:00 uur tot 17:30 uur een vrije inloop zijn in restaurant en partycentrum De Theetuin (adres: Pruimendijk 16 in Ridderkerk). Hier kunt u dan de verkoopbrochures afhalen. Van der Giessen & Van Herk Makelaardij en projectontwikkelaar Roosdom Tijhuis zullen daar dan ook aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Tevens vindt u alle verkoopdocumentatie en prijzen vanaf het moment van de start verkoop online. Mocht u maandag 20 juni verhinderd zijn de brochures en de prijslijst zijn vanaf start verkoop ook af te halen op ons kantoor (Van der Giessen & Van Herk makelaardij – Ridderstraat 2, 2981 HA Ridderkerk).

Pruimendijk is gelegen in Rijsoord in de gemeente Ridderkerk. Een prachtige locatie in een idyllische groene wijk met veel recreatiemogelijkheden, langs de schilderachtige Waal.

In 2020 werd het bezoekerscentrum Waalbos geopend. Het Waalbos is een nieuw natuurgebied in Rijsoord van 200 hectare, afwisselend stukken bos met struweel, waterpartijen met rietoevers en open weidegebied. Recreatie brengt ontspanning en ook ontmoeting met zich mee van jong tot oud. Er is een rijk verenigingsleven met een omvangrijke voetbal- en hengelsportvereniging. De bijzondere lintbebouwing is karakteristiek voor Rijsoord.

Meer informatie:

Projectwebsite

Vragen over dit project:

0180 420 707

info@vandergiessenenvanherk.nl