Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Parkrand Oost – 23 parkvilla’s

Te koop vanaf €634.500 tot €709.500 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Koopsom €634.500 tot €709.500 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 162 m2
  • Bouwnummers 23
  • Plaats Rotterdam
  • Postcode 3045 bp

Omschrijving

Parkrand oost in park 16hoven, rotterdam 23 parkvilla's in parkrand oost de inschrijfperiode is gesloten, meld je aan voor de nieuwsbrief én blijf op de hoogte. park 16hoven is een wijk met veel water, stoere rietkragen en een groot park om elkaar te ontmoeten. er zijn verschillende woonbuurten met een grote variëteit aan bijzondere woningen. elk met een eigen sfeer en…

Parkrand oost in park 16hoven, rotterdam
23 parkvilla's in parkrand oost

de inschrijfperiode is gesloten, meld je aan voor de nieuwsbrief én blijf op de hoogte.

park 16hoven is een wijk met veel water, stoere rietkragen en een groot park om elkaar te ontmoeten. er zijn verschillende
woonbuurten met een grote variëteit aan bijzondere woningen. elk met een eigen sfeer en uitstraling. in parkrand oost bouwen we onder architectuur ontworpen duurzame parkvilla's met een luxe uitstraling. super wonen dus!

rustig wonen aan de rand van de stad met het centrum van rotterdam, hilligersberg en schiebroek vlakbij. binnen 10 minuten met de auto op de coolsingel en met de fiets rijd je in circa 15 minuten naar het centrum van rotterdam. daarnaast zijn de uitvalswegen a20 en a13 gunstig gelegen ten opzichte van de wijk en heeft randstadrail twee stations in de buurt.

brede lanen en omsloten binnenterreinen
tussen de lanen vind je prachtig ontworpen binnenterreinen. hiermee bedoelen we een aantrekkelijke openbare ruimte die niet direct vanaf de hoofdwegen is te zien. een informeel ingericht pleintje met veel groene beplanting, waarbij de bestrating natuurlijke vormen heeft. een pleintje dat uitermate geschikt is voor buurt bbq's en spelende kinderen. dat geeft een goed gevoel om thuis te komen of je buren te ontmoeten.
in de wijk komen de karakteristieken uit het oude polderlandschap terug. zo lopen de langzame verkeersroutes bijvoorbeeld angs de oude dijken en watergangen. bijzonder is de inpassing van de hsl. deze loopt ondergronds door park 16hoven met erboven het langgerekte westerdijkpark.

buiten wonen
wonen in park 16hoven is echt ‘buiten’ wonen. door het vele groen in en rond de wijk en park de buitenplaats heeft de wijk een groen karakter. en met midden delfland, de schiezone en de vlinderstrik op fietsafstand, ligt de natuur naast de deur. en heb je zin in de gezellige stadsdrukte, dan sta je zo in het centrum van rotterdam.

alle voordelen op een rij
- ideale gezinswoningen met elk minimaal 5 slaapkamers
- zeer royale woningen vanaf 165 m2 gebruiksoppervlakte
- perceeloppervlakte van 165 tot 259 m2, de 4 laags woningen hebben kleinere percelen door het dakterras
- begane grond is bij alle woningen extra hoog
- parkeren op eigen terrein mogelijk
- ruime terrassen direct gelegen aan het westerdijkpark
- triple hr+++ glas in de complete woning
- vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen
- inclusief eigendom bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
- inclusief zonnepanelen
- inclusief keukencheque
- inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste beng-eisen

woningtype
4 geschakelde parkvilla's - duijnzicht
deze karakteristieke parkvilla's zijn standaard 5,10 meter breed en 10,50 meter diep. je leeft hier op vier royale verdiepingen met een bijzondere indeling: de keuken is op de begane grond en de grote woonkamer, met schitterend
terras is op de eerste verdieping. onder het daktteras is ruimte om je auto te parkeren. op verdieping 2 en 3 heb je een zee van ruimte voor 5 slaapkamers en een heerlijke badkamer.

19 geschakelde parkvilla's - de groene uitkijck
geschakelde parkvilla's op een super plek. deze prachtig vormgegeven geschakelde parkvilla's zijn 7,50 meter breed en 10,74 meter diep. de villa’s liggen tussen royale groenstroken en hebben een stijlvolle uitstraling. je woont hier op een super plek, in een grote woning met ruimte voor minimaal 5 slaapkamers, een heerlijk terras aan de achterzijde en een parkeerplaats op eigen terrein.

op en top duurzaam
beng: klaar voor de toekomst
beng is een afkorting voor bijna energie neutraal gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. het bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste beng-eisen welke gelden vanaf 1-1-2021. doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

gasloos & bodemwarmtepomp
deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. u bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. hiervoor maakt de cv-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. maar wat doet een warmtepomp nou precies? een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. roosdom tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. in combinatie met het triple hr+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
— Bouwnummer
Verkocht
165 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
165 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
162 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
165 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
162 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
165 m²
8
€ 649.500
— Bouwnummer
Verkocht
162 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
162 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
165 m²
8
€ 634.500
— Bouwnummer
Verkocht
162 m²
8
€ 634.500
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
— Bouwnummer
Verkocht
181 m²
9
€ 689.500
— Bouwnummer
Verkocht
181 m²
9
€ 709.500
— Bouwnummer
Verkocht
181 m²
9
€ 694.500
— Bouwnummer
Verkocht
181 m²
9
€ 689.500

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht