Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Nieuw Hoboken

Prijs op aanvraag

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verhuurd
  • Huursom €800 tot €1.975
  • Woonoppervlakte 40 m2
  • Plaats Rotterdam
  • Postcode 3015 ej

Omschrijving

Nieuw hoboken - wonen in het ritme van de stad project nieuw hoboken is 100% verhuurd! 97 hoogwaardige vrije sector huurappartementen in rotterdam centrum appartementen die nu nog beschikbaar zijn hebben een huurprijs vanaf ca. € 1.650,- excl. water, elektra en excl. servicekosten. oplevering is per direct. nieuw hoboken op de kruising van de rochussenstraat en de…

Nieuw hoboken - wonen in het ritme van de stad

project nieuw hoboken is 100% verhuurd!

97 hoogwaardige vrije sector huurappartementen in rotterdam centrum
appartementen die nu nog beschikbaar zijn hebben een huurprijs vanaf ca. € 1.650,- excl. water, elektra en excl. servicekosten. oplevering is per direct.

nieuw hoboken
op de kruising van de rochussenstraat en de saftlevenstraat, direct tegenover het erasmus medisch centrum in rotterdam centrum is begin 2020 begonnen met de transformatie van het kantoorgebouw nieuw hoboken naar 97 moderne appartementen met een grote variëteit aan woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m². de grote verscheidenheid aan woningtypen zorgt voor een aantrekkelijke mix.

de appartementen
nieuw hoboken is ontworpen door de bekende rotterdamse architect herman bakker en gebouwd in 1974 als kantoorgebouw. dit stoere gebouw is in het afgelopen jaar getransformeerd van saai kantoorgebouw naar spannend woongebouw.

bewust is gekozen om de oorspronkelijke gevel, en daarmee het karakter van het gebouw, zoveel mogelijk te behouden. het gebouw is verhoogd met extra bouwlagen, gedeeltelijk zelfs met 5 extra lagen. de luxe aluminium kozijnen hebben een bijzondere kleur. deze warme koper kleur versterkt de uitstraling van het gebouw.

in het gebouw komen naast studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen ook dertig parkeerplekken en ruimte voor twee deelauto’s, vijf plekken voor stalling van de motor en zo’n 300 fietsparkeerplaatsen.

alle nieuw hoboken appartementen beschikken over:
- compleet en ingerichte keuken en badkamer
- vloerverwarming
- duurzaam leven: gasloos en goed geïsoleerd
- co2-sensoren, kleuren videofoon, rookmelder en nog veel meer!
- inpandige privé-berging
- gezamenlijke fietsenstalling
- overdekte parkeergelegenheid
- gemeenschappelijke dakterras

locatie
nieuw hoboken is gelegen tegenover de hoofdingang van erasmus mc in rotterdam. je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn hoef je nog geen honderd meter te lopen. alles is binnen handbereik. net zoals de binnenstad, de bioscoop, restaurants, centraal station, het museum of het theater.
vanuit nieuw hoboken kun je alle kanten op.

procedure / voorwaarden
ben je enthousiast geworden en wil je dolgraag huren in nieuw hoboken. check dan eerst of je in aanmerking komt! om te kunnen huren moet je immers voldoen aan een aantal voorwaarden. deze voorwaarden zijn van toepassing op alle appartementen. je dient als huurder persoonlijk aan deze richtlijnen te voldoen.

de richtlijnen zijn hieronder verder uitgewerkt:
- zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar;
- daarnaast is het belangrijk dat je geen negatieve bkr registratie heeft;
- om een appartement te huren dien je aan de volgende inkomenseisen te voldoen;
- minimaal bruto maandinkomen van 3 x de kale huurprijs per maand;
- bij twee inkomens telt het tweede inkomen voor 1/3 mee.
- de definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde creditcheck.

je kunt er zo in!
de appartementen met een woonoppervlakte van 40m² tot ruim 109m² worden compleet afgebouwd met een keuken voorzien van inbouwapparatuur en een luxe badkamer. je krijgt hier waar voor je geld. want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. zonder inrichtingskosten direct te betrekken! zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. vanzelfsprekend voldoen alle appartementen aan de laatste energiebesparende maatstaven.

een aantal appartementen heeft een eigen buitenruimte en de andere huurders kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke buitenruimte (terras) op het dak van de vleugel aan de saftlevenstraat.

interesse?
heb je belangstelling voor een huur appartement in nieuw hoboken? neem dan contact op met ons kantoor.

ondanks dat van herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht