Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Natuurlijk Centrum Zuid – Marshall

Te koop vanaf €395.000 tot €671.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Start bouw 30/09/2022
  • Koopsom €395.000 tot €671.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 89 m2 tot 134 m2
  • Bouwnummers 16

Omschrijving

46 Koopappartementen Marshall Natuurlijk Centrum-Zuid - Krimpen aan den IJssel *MEER DAN 70% VERKOCHT, OPLEVERING ZOMER 2024!* Er zijn nog een aantal fraaie appartementen beschikbaar. Via de projectwebsite is het actuele aanbod te bekijken. Gebouw Marshall Op een canvas van weelderig groen tussen het water worden totaal 6 woongebouwen ingepast. Het Marshall gebouw…

46 Koopappartementen Marshall
Natuurlijk Centrum-Zuid - Krimpen aan den IJssel

*MEER DAN 70% VERKOCHT, OPLEVERING ZOMER 2024!*

Er zijn nog een aantal fraaie appartementen beschikbaar. Via de projectwebsite is het actuele aanbod te bekijken.

Gebouw Marshall
Op een canvas van weelderig groen tussen het water worden totaal 6 woongebouwen ingepast. Het Marshall gebouw ligt centraal gelegen en kijkt uit over het park met watergangen. In het woongebouw van vijf woonlagen zijn totaal 46 koopappartementen ingepast, afwisselend qua indeling, oriëntatie en variërend in woonoppervlakte van ca. 89 tot 134 m2. Alle appartementen beschikken in basis over minimaal twee slaapkamers en een balkon. De grootste appartementen beschikken zelfs over drie slaapkamers en twéé balkons.

PARKEREN
In de half verdiepte stallingsgarage zijn 52 parkeerplaatsen voorzien. Ieder appartement beschikt dus over één parkeerplaats in de afgesloten garage. Twee appartementen zijn standaard voorzien van twee parkeerplaatsen en daarnaast
worden er nog vier losse parkeerplaatsen vrij ter koop aangeboden. Kortom, veilig en overdekt parkeren is voor u al standaard voorzien.

BERGINGEN
Naast uw techniek ruimte in uw appartement, dat al ruimte biedt om uw persoonlijke spullen op te slaan, beschikt ieder appartement daarnaast ook over een inpandige privé berging op de begane grond. Deze ruimte is voorzien van een stopcontact, waardoor deze uitermate geschikt is om uw (elektrische) fiets veilig te stallen.

BINNENTUIN
Op de eerste verdieping is de binnentuin gesitueerd. Het weelderige groen van het canvas is ook hier doorgezet met onder
andere klimplanten die hun weg via de rondlopende galerij omhoog vinden. Hier kunt u even tot rust komen in een beschermende omgeving.

BROCHURE
Wij hebben voor u ook een fraaie verkoopbrochure samengesteld die klaar staat om te downloaden. Maar u kunt ook een fysiek exemplaar bemachtigen. Deze kunt u afhalen bij ons kantoor aan de Koningin Wilhelminaplein 5 te Krimpen aan den IJssel, hier is ook de maquette van het gehele project te bewonderen. Wij raden u van harte aan om de brochure op te halen, want we zijn enorm trots op het eindresultaat.

Wij wensen u veel plezier bij het uitkiezen van uw nieuwe thuis! We kijken uit naar uw inschrijving.

Nederlandse Bouw Unie ontwikkelt en bouwt het plan Natuurlijk Centrum Zuid en verkoopt de 46 koopappartementen in het woongebouw Marshall. Royale appartementen tussen de 89 en 134 m2 woonoppervlakte met royale buitenruimtes en zicht op het groen en water. Parkeren voor de bewoners vindt plaats in de halfverdiepte privé parkeervoorziening.

Disclaimer:
Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Krimpen aan den IJssel

shape

Stuur een bericht