Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Natuurlijk Centrum Zuid – gebouw Williams

Te koop vanaf €335.000 tot €795.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Start bouw 01/05/2024
  • Koopsom €335.000 tot €795.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 70 m2 tot 165 m2
  • Bouwnummers 46

Omschrijving

Natuurlijk Centrum Zuid- gebouw Williams Krimpen aan den IJssel *VERKOOP GESTART: 46 LUXE EN DUURZAME KOOPAPPARTEMENTEN!* Inschrijven op uw voorkeur bouwnummer(s) is mogelijk via de projectwebsite. - Op loopafstand van het centrum - Wonen in een groen en waterrijk park - Royale buitenruimtes met veel daglicht - Duurzame verwarming en verkoeling - Complete badkamer met…

Natuurlijk Centrum Zuid- gebouw Williams
Krimpen aan den IJssel

*VERKOOP GESTART: 46 LUXE EN DUURZAME KOOPAPPARTEMENTEN!*
Inschrijven op uw voorkeur bouwnummer(s) is mogelijk via de projectwebsite.

- Op loopafstand van het centrum
- Wonen in een groen en waterrijk park
- Royale buitenruimtes met veel daglicht
- Duurzame verwarming en verkoeling
- Complete badkamer met tegels en sanitair
- Keukencheque voor een luxe keuken naar wens
- Privé-berging met stopcontact
- Privé-parkeerplaats in de parkeergarage

WILLIAMS, HET PAVILJOEN IN HET GROEN!
Gebouw Williams ligt centraal in het park Natuurlijk Centrum Zuid. Dit duurzame paviljoen met een natuurlijke houten gevelafwerking staat als een parel in het groen. Een toplocatie op loopafstand van het winkelcentrum en overige voorzieningen, centraal gelegen in Krimpen aan den IJssel.

De 46 luxe en duurzame koopappartementen kennen veel variatie in plattegronden en afmetingen, vanaf circa 70 tot en met circa 165 m² oppervlakte, met 2 of 3 slaapkamers. De badkamers zijn compleet met luxe sanitair en tegels. Enkele topappartementen hebben zelfs 2 badkamers!

Vanaf uw royale balkon kijkt u uit over de waterpartijen in het park of geniet u van de zon. Daarnaast nodigt de aantrekkelijke collectieve groene binnentuin uit tot spontane ontmoetingen met medebewoners. Parkeren voor bewoners vindt plaats in de half verdiepte privé-parkeergarage, inpandig bereikbaar met de lift.

Verwarming en verkoeling verloopt via de collectieve WKO-installatie, waardoor u optimaal comfort heeft. Ieder appartement heeft PV-panelen op het hoofddak, wat de energiekosten drukt.

HEEFT U INTERESSE IN EEN KOOPAPPARTEMENT IN HET GEBOUW WILLIAMS?
Binnenkort gaan de 46 luxe en duurzame koopappartementen van gebouw Williams in verkoop. Richting de start verkoop worden meer beelden en tekeningen gedeeld via de projectwebsite. Deze website geeft u de meest actuele informatie.

Meld u aan voor de nieuwsbrief, zodat u als eerste op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen rondom project Natuurlijk Centrum Zuid!

Heeft u zich eerder al aangemeld, dan blijft u de nieuwsbrieven automatisch ontvangen. U hoeft dan niets te doen.

Disclaimer:
Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Krimpen aan den IJssel

shape

Stuur een bericht