Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

De vorstin

Te koop vanaf €365.000 tot €450.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Start bouw 10/12/2020
  • Koopsom €365.000 tot €450.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 113 m2 tot 130 m2
  • Bouwnummers 2

Omschrijving

Project de Vorstin Verkocht Alle dertien woningen zijn verkocht! Wij kijken nu al uit naar een moment dat kopers elkaar kunnen treffen op de bouw. In het voorjaar hopen we dan ook een dergelijk moment te kunnen organiseren voor de kopers van een woning in De Vorstin. Op naar een succesvolle bouw en oplevering! De Vorstin, een dorp in de stad In het historische hart van…

Project de Vorstin Verkocht
Alle dertien woningen zijn verkocht! Wij kijken nu al uit naar een moment dat kopers elkaar kunnen treffen op de bouw. In het voorjaar hopen we dan ook een dergelijk moment te kunnen organiseren voor de kopers van een woning in De Vorstin. Op naar een succesvolle bouw en oplevering!

De Vorstin, een dorp in de stad
In het historische hart van Oud-IJsselmonde, onder de rook van Rotterdam, bouwen we aan een uniek project van dertien duurzame woningen. Aan de Benedenstraat en de Koninginneweg maakt straks De Vorstin haar entree: een passende naam voor dit sfeervolle hofje, waarin de bewoners kunnen kiezen uit prachtig afgewerkte woningen met een royale tuin en veel omliggend groen.

Oud-IJsselmonde is meegegaan met de tijd, zonder zijn oorspronkelijke charme te verliezen. Er zijn gevarieerde voorzieningen op het gebied van winkels, sport, cultuur en recreatie en basisscholen en kinderopvang liggen letterlijk om de hoek. IJsselmonde wordt ook wel eens de voortuin van Rotterdam genoemd, en dat geldt zeker voor deze locatie. Hier heerst nog de gemoedelijkheid van het dorp, terwijl het eigentijdse stadse leven nooit ver weg is. Heerlijk voor gezinnen en stellen die voluit willen genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

De Vorstin: 13 woningen in drie verschillende blokken, waarvan de tuinen aan elkaar grenzen. Zo ontstaat een besloten hofje, met veel ruimte en groen, op een centraal gelegen plek in Oud-IJsselmonde waar verder amper nieuwbouw wordt gerealiseerd. Wie hier straks woont, voelt zich de koning te rijk, omdat je in De Vorstin een unieke kans verzilvert. De kinderen spelen in de gezamenlijke speeltuin en gaan te voet naar school. Zelf maak je deel uit van een dorpse gemeenschap, met de stad altijd binnen handbereik. De woningen zijn energiezuinig en duurzaam, en hebben een (optie op een) uitbouw, waardoor je nog meer ruimte krijgt om te leven. Combineer dat met de hoogwaardig afwerking, inclusief complete luxe keuken met composiet werkblad, luxe groot formaat tegelwerk en sanitair, en je weet dat je een compleet huis krijgt op een unieke locatie.

De Vorstin houdt van groen. De tuinen hebben royale afmetingen, zeker naar stadse begrippen, en ook de erfafscheiding aan de toegangszijde van de tuin krijgt een natuurlijke begroeiing van hedera en een poortdeur. De tuinen variëren in oppervlakte van ruim 100 tot 240 m2 voor de grootste tuin. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

De Vorstin is opgebouwd uit drie blokken:

Eiland
Dit zijn de zes grootste woningen, met een gebruiksoppervlakte van 130 m2 en een eigen parkeerplaats in de voortuin. Deze woningen worden standaard voorzien van een uitbouw van 3,25 meter, waardoor de woningen maar liefst 11.5 meter lang zijn. De woonkamer/keuken biedt ruimte voor een royale zithoek, een speelhoek voor de kinderen en een extra grote eettafel om lang te tafelen na een drukke werkdag. De diepe tuinen fungeren als een verlengde van de huiskamer.

Dorp
Dit zijn de drie woningen op de kopse kant, gelegen aan de Koninginneweg. De kleinschaligheid van het blok geven deze woningen een knusse, vriendelijke uitstraling, maar vergis je niet: met een gebruiksoppervlakte van 120 m2 zijn zij aanzienlijk groter dan een standaard eengezinswoning in Nederland.

Maas
Deze vier woningen zijn gelegen aan de Benedenstraat. Zij hebben een gebruiksoppervlakte van 113 m2, waardoor je echt de ruimte ervaart die in de grote stad zo spaarzaam en kostbaar is. Wil je dat effect uitbuiten, bijvoorbeeld omdat je wilt variëren met het interieur of omdat je simpelweg alle mogelijkheden wilt benutten, dan kun je eventueel besluiten tot een uitbouw van 1,25 meter. De royale glaspui aan de achterzijde van de woning creëert een zonnige sfeer in deze lichte woningen.

Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Bouwtypes

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Rotterdam

shape

Stuur een bericht