Chat with us, powered by LiveChat Middelblok 210, Gouderak - Van Der Giessen & Van Herk Makelaardij

Gouderak

Middelblok 210

€ 3.250 p/m

Omschrijving

Object: Op een zichtlocatie aan de N207 vindt direct naast Bos V8 Supercars een transformatie plaats van het huidige gebouw naar een volledige nieuwe bedrijfsruimte met showroom en een markante hoofdingang. Het ontwerp is gerealiseerd door Verweij ontwerp- & adviesbureau uit Berkenwoude. Vloeroppervlakte: - begane grond ca. 65 m² bedrijfsruimte (deze…

Object: Op een zichtlocatie aan de N207 vindt direct naast Bos V8 Supercars een transformatie plaats van het huidige gebouw naar een volledige nieuwe bedrijfsruimte met showroom en een markante hoofdingang. Het ontwerp is gerealiseerd door Verweij ontwerp- & adviesbureau uit Berkenwoude.

Vloeroppervlakte:
- begane grond ca. 65 m² bedrijfsruimte (deze ruimte is eventueel uit te breiden met circa 55 m²)
- verdieping ca. 322 m² showroom
Totaal ca. 387 m²

Het dak is te bereiken middels een vaste trap en is hierdoor te gebruik voor diverse doeleinden, bij voorbeeld als dakterras. Het platte dak kan eventueel worden voorzien van pv-panelen.

Parkeervoorziening: tot het gehuurde behoren 7 eigen parkeerplaatsen. De uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

Locatie/bereikbaarheid: Het object ligt aan de N207, de Zuidwestelijke randweg tussen Gouda en Stolwijk. Daarnaast is het object op circa 10 minuten gelegen van de A-12 en A20.

Opleveringsniveau: casco, voorzien van onder andere;
- overheaddeur
- vrije hoogte bedrijfsruimte begane grond ca. 3.20 m1
- betonvloer met een vloerbelasting van ca. 400 kg/m²
- plateaulift
- toiletten
- pantry
- brandslanghaspels
- meterkast voorzien van gas-, elektra- en water aansluitingen

Aanvaarding: in overleg

Huurprijs: € 3.250,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over een eigen meterkast en dient derhalve zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs en BTW geschiedt steeds in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: de huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar, aangevuld met 5 optiejaren.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van het kredietwaardigheidsonderzoek.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van MIDDELBLOK 210 te GOUDERAK. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Huurprijs € 3.250,- p/m
 • Servicekosten -
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm & onderhoud

 • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
 • Soort bouw Bestaande bouw
 • Bouwjaar 2020
 • Vrije hoogte 320 cm
 • Vloerbelasting 1500 kg/m²

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte bedrijfsruimte ca. 387 m2

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Parkeervoorziening: tot het gehuurde behoren 7 eigen parkeerplaatsen. De uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Uitstekend
Meer kenmerken

Media

In de buurt

   Geïnteresseerd?

   Bel met Van Herk Makelaardij te Gouda

   shape

   Stuur een bericht