Chat with us, powered by LiveChat Hofstedestraat 10 C, 3022 RE ROTTERDAM Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

ROTTERDAM

Hofstedestraat 10 C

€ 95.000,- k.k.

Omschrijving

Opslagruimte in Rotterdam west Op zoek naar een werkplaats / bergruimte? Stop met zoeken! Deze, in Rotterdam-west gelegen werkplaats/bergruimte beschikt over onder andere een pantry met keukenblok, eigen toilet en 2 goede opslagruimtes. Indeling: Middels de dubbele entreedeuren komt u terecht in de hal waar zich de meterkast bevindt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de…

Opslagruimte in Rotterdam west

Op zoek naar een werkplaats / bergruimte? Stop met zoeken! Deze, in Rotterdam-west gelegen werkplaats/bergruimte beschikt over onder andere een pantry met keukenblok, eigen toilet en 2 goede opslagruimtes.

Indeling:
Middels de dubbele entreedeuren komt u terecht in de hal waar zich de meterkast bevindt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale open ruimte van ca. 42m2 welke is voorzien van een in visgraat gelegde houten vloer. Eveneens bevindt zich in deze ruimte de aparte toiletruimte welke is voorzien van staand closet. Grenzend aan deze open ruimte treft u de pantry welke is voorzien van keukenblok met RvS spoelbak. Vanuit de pantry heeft u toegang tot de aparte bergruimte van ca. 6m2 welke goed gebruikt kan worden als opslag.

Afmetingen:
Hal: 2.90 x 2.14m
Opslag 1: 4.82 x 8.81m
Opslag 2: 4.69 x 1.40m
Pantry: 1.54 x 1.40m

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Bouwjaar: 1925
- Oppervlakte: 65m2
- actieve VVE, de VVE bijdrage bedraagt circa € 62,- per maand
- Geen CV aanwezig
- Oplevering in overleg

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Bedrijfsruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw
  • Bouwjaar 1925
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie

Media

In de buurt