Chat with us, powered by LiveChat Burgemeester de Bruinelaan 146 A, 3331 AJ ZWIJNDRECHT Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

ZWIJNDRECHT

Burgemeester de Bruinelaan 146 A

€ 698.000,- k.k.

Omschrijving

De Burgemeester de Bruïnelaan is één van kenmerkende en bekende straten binnen Zwijndrecht. In de straat bevinden zich een keur aan verschillende authentieke gebouwen met afwisselend woningen, kantorengebouwen en winkels. Op de Burgemeester de Bruïnelaan zijn op dit moment onder andere aanwezig woningen, een tweetal notariskantoren, wijnhandel, advocatenkantoor,…

De Burgemeester de Bruïnelaan is één van kenmerkende en bekende straten binnen Zwijndrecht. In de straat bevinden zich een keur aan verschillende authentieke gebouwen met afwisselend woningen, kantorengebouwen en winkels.

Op de Burgemeester de Bruïnelaan zijn op dit moment onder andere aanwezig woningen, een tweetal notariskantoren, wijnhandel, advocatenkantoor, zonnebank, dierenwinkel, drukkerij, kapsalon en een tappasrestaurant.

Onderhavig object bestaat van oudsher uit de drukkerij met etages hetgeen wat u word aangeboden met deze advertentie. Op de voorgevel foto`s ziet u ook nog een tweetal zelfstandige woningen deze zijn niet te koop dit is particulier eigendom.
Aan de achterzijde van de drukkerij zit een extra ingang waarmee u naar de ruimtes kunt die op de eerste en tweede verdieping zijn gemaakt en op dit moment in gebruik zijn als verhuurde appartementen. (zie splitsingstekening in de bijlagen). Door de jaren heen is het complex getransformeerd 2010 conform de splitsingstekening.

Indeling
Ca. 295 m² Winkel / drukkerij op de begane grond voorzien van een frontbreedte van 10 meter langs de Bruïnelaan, bestaande uit de intrede waardoor u in de huidige ontvangstruimte komt met een bali. Na de intrede komt u in de drukkerij en om privacy redenen hebben wij de inpandige situatie niet gepresenteerd. Met aan de rechter achterzijde toiletruimte, kantoor, magazijn en nooduitgang.

Aan de achterkant van het pand zijn 3 bergingen gemaakt waarvan er 1 voor de boven appartement is en de andere twee van de andere eigenaren

Op de etages zijn de units 8 / 9 en 10 conform splitsingstekening.

eerste etage

nummer 8
kantoorruimte groot 116 m²

nummer 9
kantoorruimte 42 m²

tweede etage
nummer 10
appartement 139 m²
verdeeld in overloop intrede trap naar de etage met een toilet.
woonkamer met een eigen terras en een open keuken opstelling
verder zijn er 3 slaapkamers en een eigen badkamer

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) in casco staat worden opgeleverd, doch voorzien van de navolgende voorzieningen:
- deels hout en deels aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- verwarming via een gasgestookte cv-installatie gekoppeld aan radiatoren voor het appartement
- verwarmingsketel voor het bedrijfsgedeelte en kantoor
- pantryblok
- enkel toilet met voorportaal en wasbak;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;

Van der Giessen & Van Herk makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Servicekosten -

Bouwvorm & onderhoud

  • Hoofdfunctie Kantoorruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte kantoor ca. 592 m2
  • Oppervlakte kantoor ca. 592 m2

Parkeergelegenheid

  • Parkeerfaciliteiten Parkeren is in en rondom de locatie

Overig

  • Onderhoud binnen Redelijk
  • Onderhoud buiten Redelijk
Meer kenmerken

Taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkel?

Wij leveren binnen 1 week.

Taxatie

In de buurt