Chat with us, powered by LiveChat Van Der Giessen & Van Herk Makelaars

Bolderkade

Te koop vanaf €280.000 tot €775.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom €280.000 tot €775.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 60 m2 tot 174 m2
  • Bouwnummers 42

Omschrijving

Wonen tussen de polder en de Hollandse IJssel De verkoop is gestart, bekijk de projectwebsite bolderkade.nl voor de actuele beschikbaarheid. Bolderkade - Toekomst met een verleden Eeuwenlang kon je vanaf de IJsseldijk de vele vissersschepen zien liggen en varen. Dat was in Ouderkerk aan den IJssel een belangrijke bron van inkomsten, maar ook een belangrijk onderdeel van…

Wonen tussen de polder en de Hollandse IJssel

De verkoop is gestart, bekijk de projectwebsite bolderkade.nl voor de actuele beschikbaarheid.

Bolderkade - Toekomst met een verleden
Eeuwenlang kon je vanaf de IJsseldijk de vele vissersschepen zien liggen en varen. Dat was in Ouderkerk aan den IJssel een belangrijke bron van inkomsten, maar ook een belangrijk onderdeel van de voedselvoorziening. De sterke band met de Hollandse IJssel bestaat in Ouderkerk nog steeds, het is de thuishaven van veel binnenvaartschepen. De Hollandse IJssel, met haar dijken, kronkelt tussen de polders door. Soms ligt de dijk direct langs de rivier, soms is daar wat meer ruimte. Dat was in het verleden een mooie plek om de vissersschepen aan de bolder te leggen. Ook waren op deze plekken verschillende scheepswerven gelegen voor de bouw en de reparatie van de Ouderkerkse vloot. In de 20e eeuw zijn verschillende van deze plekken langs de rivier opgehoogd, de zogenaamde zellingen. Met de naam van het project blikken we terug op de rijke historie van Ouderkerk aan den IJssel en de lange periode dat de schuiten op deze locatie aan de bolder lagen, vandaar de naam BOLDERKADE. Uw nieuwe woning aan de IJsseldijk-Noord in Ouderkerk aan den IJssel.

Wonen in de Bolderkade
Stelt u zich eens voor, alles heerlijk nieuw. En met het nieuwste van het nieuwste. Geen gas meer in uw woning maar verwarming en koeling door uw warmtepomp. Altijd overdekt parkeren op uw eigen gereserveerde parkeerplaats. En dan zijn we nog niet in de woonkamer en op het balkon geweest. Altijd een wijds uitzicht over de Krimpenerwaard of over de Hollandse IJssel en polder Hitland. In het ontwerp is bewust gekozen voor heel ruime balkons als verbinding tussen buiten en binnen. Of wat te denken van het Villeroy en Boch Sanitair. Te veel om op te noemen. Er is een grote diversiteit aan appartementen. Van de begane grond rot de 4e verdieping. Met één tot vier slaapkamers, van 60 – 174 m2 woongenot. Nieuwsgierig geworden, kijk op bolderkade.nl en meld u aan.

Gun uzelf een nieuw thuis
Het wordt nog moeilijk om te kiezen. Zicht op de prachtige Krimpenerwaard of zicht op de Hollandse IJssel. Er is in ieder geval volop keus. Qua oriëntatie, maar ook qua grootte. Maar altijd met een heerlijke bezonning op een ruim balkon. De 42 koopappartementen van ca 60 – 174 m2 woonoppervlak. Verdeeld over drie compacte gebouwen. Elke blok kent zijn eigen formaat en verschijningsvorm. Ze refereren naar de bedrijvigheid die daar lange tijd heeft plaatsgevonden. U woont straks vrij maar tegelijkertijd ook dicht bij het dorp met al haar voorzieningen. In het weidse uitzicht ervaart u de bedrijvigheid van het boerenleven aan de voet van de dijk of de langsvarende schepen op de Hollandse IJssel, zij kleuren uw leven. Tegelijkertijd bent u op de fiets in 4 minuten bij het winkelcentrum in het hart van Ouderkerk aan den IJssel. Vanuit uw woonkamer bent u elke dag weer getuige van de rijzende of de ondergaande zon. Dat kan natuurlijk ook vanaf uw ruime balkon. Uw auto staat veilig in de afgesloten stallingsgarage, daarnaast is er voldoende parkeerruimte op het terrein voor uw bezoek. Langs de oever van de Hollandse IJssel ontstaat een prettig gebied, daar kan ook de fietser en de wandelaar genieten van een korte pauze op één van de bankjes langs de rivier.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Krimpen aan den IJssel

shape

Stuur een bericht